آموزش و طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی بدون فر خوشمزه و آسان مناسب مجالس:
_قطاب شیرینی پرطرفداره خوشمزه و سنتیه کشورمونه ک با هزینه و مواد کم و در دسترس میتونید این شیرینی خوشمزه رو برای عید آماده کنید
_ حداقل تا یک ماه در فریزر تازه میمونه، در ظرف دربسته بذارید و ظرف رو در دوتا نایلون خوب بپیچید تا هوا و بوی فریزر به داخلش نفوذ نکنه و نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنید ، میشه قبل از استفاده دوباره بهش پودر قند بزنید
_ در دمای محیط هم در ظرف دربسته تا یک هفته تازه میمونه
مواد مورد نیاز:
- زرده دوعدد
- روغن جامد یک سوم پیمانه یا صد گرم کره
- ماست یک دوم پیمانه
- آرد به مقدار لازم
- شکر یک قاشق غذاخوری
- جوز هندی ( اختیاری) و دارچین کمی
- مواد میانی:
- پودرقند نصف لیوان + نصف لیوان گردو ریز شده یا نارگیل یا بادام یا پسته+
- دارچین و هل یک قاشق چایخوری + یک ق غ آرد
طرز تهیه قطاب خانگی:
اگر میخوایین قطاب مثل برای بیرون بشه حتما در فر یا فر دستساز درست کنید اینطوری سالم تر، رژیمی تر و خوشمزه تر هم میشه
همهی مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و آرد و کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ، بعد روش رو بپوشونید و یکساعت استراحت دهید
حالا مواد میانی رو میکس کنید تا کاملا پودر بشن بعد چند قطره آب یا گلاب اضافه کنید و میکس کنید تا مثل خمیر خشک و سفتی بشه ، اینطوری راحتتر داخل قطاب پیچیده میشه
سپس خمیر رو به ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید و با کاتر گرد ( ۵ یا۶ سانت)خمیر رو کاتر بزنید و قطاب رو بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید،
_ حالا در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه روشن شده بذارید. برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ، بستگی به فرتون داره ، نباید خیلی تغییر رنگ بده ، یه کوچولو که روش طلایی شد کافیه
_ میتونید در روغن داغ شناور با حرارت کم سرخش کنید
از فر که خارج کردین بعد از دو سه دقیقه داخل پودر قند بزنید و بعدش قطاب نرم و خوشمزه ی فرد اعلامون آماده ست
قطاب در فر دست ساز
_ یک تابه انتخاب کنید که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه و یک پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدین تا با کف ظرف فر فاصله بده ، حالا در ظرف رو بذارید و یک ربع روی حرارت بذارید تا داخلش خوب داغ بشه مثل فر، حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه بدون شعله پخشکن ، سپس برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر دستساز بذارید