• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قطاب خانگی بدون فر : دستور پخت کیک و شیرینی ساده

    طرز تهیه قطاب خانگی
    طرز تهیه قطاب خانگی

    آموزش و طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی بدون فر خوشمزه و آسان مناسب مجالس:

    _قطاب شیرینی پرطرفداره خوشمزه و سنتیه کشورمونه ک با هزینه و مواد کم و در دسترس میتونید این شیرینی خوشمزه رو برای عید آماده کنید
    _ حداقل تا یک ماه در فریزر تازه میمونه، در ظرف دربسته بذارید و ظرف رو در دوتا نایلون خوب بپیچید تا هوا و بوی فریزر به داخلش نفوذ نکنه و نیم ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کنید ، میشه قبل از استفاده دوباره بهش پودر قند بزنید
    _ در دمای محیط هم در ظرف دربسته تا یک هفته تازه میمونه

    مواد مورد نیاز:

    • زرده دوعدد
    • روغن جامد یک سوم پیمانه یا صد گرم کره
    • ماست یک دوم پیمانه
    • آرد به مقدار لازم
    • شکر یک قاشق غذاخوری
    • جوز هندی ( اختیاری) و دارچین کمی
    • مواد میانی:
    • پودرقند نصف لیوان + نصف لیوان گردو ریز شده یا نارگیل یا بادام یا پسته+
    • دارچین و هل یک قاشق چایخوری + یک ق غ آرد

    طرز تهیه قطاب خانگی:

    اگر میخوایین قطاب مثل برای بیرون بشه حتما در فر یا فر دستساز درست کنید اینطوری سالم تر، رژیمی تر و خوشمزه تر هم میشه


    همه‌ی مواد رو با هم خوب مخلوط کنید و آرد و کم کم اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبه ، بعد روش رو بپوشونید و یکساعت استراحت دهید
    حالا مواد میانی رو میکس کنید تا کاملا پودر بشن بعد چند قطره آب یا گلاب اضافه کنید و میکس کنید تا مثل خمیر خشک و سفتی بشه ، اینطوری راحتتر داخل قطاب پیچیده میشه
    سپس خمیر رو به ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید و با کاتر گرد ( ۵ یا۶ سانت)خمیر رو کاتر بزنید و قطاب رو بپیچید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید،


    _ حالا در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه روشن شده بذارید. برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه ، بستگی به فرتون داره ، نباید خیلی تغییر رنگ بده ، یه کوچولو که روش طلایی شد کافیه
    _ میتونید در روغن داغ شناور با حرارت کم سرخش کنید
    از فر که خارج کردین بعد از دو سه دقیقه داخل پودر قند بزنید و بعدش قطاب نرم و خوشمزه ی فرد اعلامون آماده ست


    قطاب در فر دست ساز
    _ یک تابه انتخاب کنید که دربش خوب کیپ بشه تا گرما ی داخلش حفظ بشه و یک پایه ی فلزی کوتاه که سینی یا ظرف شیرینی رو روش قرار بدین تا با کف ظرف فر فاصله بده ، حالا در ظرف رو بذارید و یک ربع روی حرارت بذارید تا داخلش خوب داغ بشه مثل فر، حرارت زیرش نه باید اونقدر کم باشه نه زیاد باشه بدون شعله پخشکن ، سپس برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر دستساز بذارید

    About The Author