آموزش و طرز تهیه کیک بدون شکر خوشمزه و رژیمی در خانه :
مواد مورد نیاز:
- تخم مرغ ۳ عدد (هم دمای محیط)
- آرد کیک پزی ۲ لیوان یا پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ ق چ اندازه گیری
- پودر هل ۱/۲ق چ
- وانیل ۱/۴ ق چ
- شیره ۲/۳ لیوان (شیره انگور، شیره توت و یا شیره خرما)
- من سه شیره ریختم و شیرینی کیک کامل بود
- اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود ۱/۳ لیوان شکر به دستور اضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید، البته درصورت دلخواه، با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه،
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- شیر گرم ۱/۲ لیوان
- گلاب ۱/۴ لیوان
- خرما ۱/۲ لیوان (خرما ها را هسته و پوست گرفته و تکه تکه کنید)
- کشمش ۲/۳ لیوان (با کمی ارد مخلوط کنید و ارد اضافه آن را بگیرید)
- گردو به دلخواه مقداری
دستور پخت و طرز تهیه کیک بدون شکر:
آرد + بیکینگ پودر + پودر هل را الک کنید و کنار بگذارید،
درون ظرفی دیگر
تخم مرغ ها به علاوه وانیل را حدود ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید،
شیر و گلاب ۱ دقیقه هم زده
سپس روغن چند ثانیه
خرما در حد مخلوط شدن
درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود و با لیسک یکدست کنید
دراین مرحله کشمش و گردو را مخلوط کنید
قالب سایز ۲۲
چرب و ارد پاشی شده و یا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد)
مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید
در فر از ۲۰ دقیقه قبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه
پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد