آموزش و طرز تهیه تهچین مرغ خوشمزه و آسون خونگی :
- برای هر پیمانه برنج یک ملاقه ماست چکیده ، یک زرده تخم مرغ در نظر میگیریم و اگر تعداد پیمانه هامون بیش از دو تا بود دو زرده و یک تخم مرغ کامل میزنیم
- برنج سه پیمانه
- ماست چکیده سه ملاقه
- تخم مرغ دو زرده و یک تخم مرغ کامل
- روغن نصف لیوان
- نمک و فلفل
- گلاب یک قاشق غذاخوری
- زعفران خیلی ، از رنگ ته چینم پیداست موقع ریختن زعفرون چشمم رو بسته بودم
دستور پخت و طرز تهیه تهچین مرغ :
برنج رو کمی زنده تر بر میداریم . ماست وتخم مرغ و روغن مایع و نمک و فلفل و گلاب و زعفران رو مخلوط میکنیم ، مرغ رو جدا میپزیم و ریش ریش میفرماییم ، برنج رو تو مخلوط ماست میریزیم ، کف قالب رو چرب میکنیم ، نصف برنج رو میریزیم و پروسه فشرده سازی رو پیاده میکنیم و مرغ رو میریزیم و دوباره برنج و پروسه فشرده سازی ، چند بارم میزنیم قالب رو زمین که خیالمون راحت شه کیپ شده ، روی قالب رو فویل میکشیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم ، دمای فر هم ۱۸٠ درجه هست
پ ن : من چون همسر گرامی دیرش میشد یک ساعت و ربع گذاشتم تو فر اگه بیشتر میموند قطعا طلایی تر میشد