آموزش و طرز تهیه تارت میرزا قاسمی خوشمره و آسان در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه تارت میرزا قاسمی :
کاسه های خوراکی یا همون تارت غذایی خیلی پدیده بدرد بخوری هست ، من برای کشک و بادمجان و میرزا قاسمی و الویه ازش استفاده کردم
برای درست کردنش از قالب کیک یزدی و از خمیر جادویی استفاده کردم که دستورش رو در ادامه میذارم ، خمیر رو یه قطر سه تا چهار میل باز میکنیم و تو قالب میندازیم و کف قالب هم چنگال میزنیم که خمیر خیلی پف نکنه ،
بعد از سرد شدن مواد رو با قیف توش میریزیم
خمیر جادویی:
این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع نان ،اشترودل
خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی خوشمزست
مواد مورد نیاز:
- شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد ٥٠٠ گرم يا تا جایی که خمیر بدست نچسبه
- روغن ۶ قاشق غذاخوری
- پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چايخوري
- شکر سر قاشق برای عمل آوردن خمیر
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- زرده تخم مرغ برای رومال
خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری
بسته به ذائقتون شکر اضافه کنین اول شیر يا اب ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر
رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ و نمک و شکر (اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه.
بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که خواستید استفاده کنید بعد روشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نون ها هم طلایی بشه
طعم این نون واقعا عالیه . تو ماكروفر گزينه conv ماكروفرو رو ١٨٠ تنظيم كرده وقتي ماكرو به اون درجه برسه آلارم ميده خميرو گذاشته وروشن میکنیم.