دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغ خوشمزه و آسون خونگی:
آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش آلو قیسی با مرغ :
برا تهیه این خورش اول سه تا پیاز بزرگ رو نازک خلالی کرده وخوب سرخ کنین . بزارین کنار. تکه های مرغتون رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه خوب هر دو طرفشو سرخ کنید و کمی زعفرون هنگام سرخ شدن اضافه کنید. وقتی هردو طرف خوب سرخ شد دو سه قاشق از پیاز سرخ شده رو اضافه و یک لیوان اب به تابه مرغا افزوده و بعد جوش امدن حرارت رو خیلی کم کنید تا مرغا بپزن. اواسط پخت الو و قیسی رو هم به مرغا اضافه کنید.
در یک تابه دیگه خیلی کم روغن بریزیید. یک قاشق رب گوجه رو درش دو سه دقیقه تفت بدین. دو قاشق رب انارم و باقی پیاز سرخ شده رو افزوده کمی تفت داده یک ربع اخر پخت مرغ به تابه اضافه کنید و بزارین اروم قل بزنه و سس غلیظ بشه . این خورش کم اب هست و سس غلیظش بینهایت خوشمزه . اگه رب انارتون ترش بود میتونید با یک قاشق شکر ملسش کنید من به جای شکر یک مشت کشمش اضافه کردم که عالی شد .