• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بورک گوشت با خمیر یوفکا : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی

    بورک گوشت

    آموزش و طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت چرخکرده
    • پیاز
    • فلفل دلمه ای
    • قارچ
    • آویشن
    • زردچوبه
    • نمک و فلفل
    • رب
    • خمیر یوفکا
    • پنیر پیتزا
    • ماست سه قاشق
    • روغن دو قاشق
    • تخم مرغ یک عدد

    دستور پخت و طرز تهیه بورک گوشت :

    مایه ماکارانی رو آماده میکنیم . منتها مواد ما باید خیلی کم روغن باشه . خمیر یوفکای من مثلثی بود
    روی خمیر رو با مخلوط سفیده تخم مرغ و ماست و روغن با قلمو کمی مرطوب میکنیم مایه ماکارانی رو دو سه سانت مونده به قاعده مثلث میذاریم و روش خیلی کم پنیر پیتزا میذاریم . دو طرف خمیر رو روی اون میاریم و سیگارتی لول میکنیم و لبه خمیر رو با آب مرطوب کردم تا بچسبه


    کف سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و روش رو چرب کردم و از جهتی که خمیر باز هست روی سینی گذاشتم
    روی بورک ها رو با زعفران و زرده تخم مرغ و کنجد رومال زدم و یک ربع تو فر 180 درجه ، طبقه وسط پختم و بعدم گریل زدم تا طلایی بشه

    بورک گوشت

    About The Author