آموزش و طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا خوشمزه و آسان در خانه :
مواد مورد نیاز:
- گوشت چرخکرده
- پیاز
- فلفل دلمه ای
- قارچ
- آویشن
- زردچوبه
- نمک و فلفل
- رب
- خمیر یوفکا
- پنیر پیتزا
- ماست سه قاشق
- روغن دو قاشق
- تخم مرغ یک عدد
دستور پخت و طرز تهیه بورک گوشت :
مایه ماکارانی رو آماده میکنیم . منتها مواد ما باید خیلی کم روغن باشه . خمیر یوفکای من مثلثی بود
روی خمیر رو با مخلوط سفیده تخم مرغ و ماست و روغن با قلمو کمی مرطوب میکنیم مایه ماکارانی رو دو سه سانت مونده به قاعده مثلث میذاریم و روش خیلی کم پنیر پیتزا میذاریم . دو طرف خمیر رو روی اون میاریم و سیگارتی لول میکنیم و لبه خمیر رو با آب مرطوب کردم تا بچسبه
کف سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و روش رو چرب کردم و از جهتی که خمیر باز هست روی سینی گذاشتم
روی بورک ها رو با زعفران و زرده تخم مرغ و کنجد رومال زدم و یک ربع تو فر 180 درجه ، طبقه وسط پختم و بعدم گریل زدم تا طلایی بشه