آموزش و طرز تهیه شیرینی پاپاتیا ترکی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- کره 125گرم
- پودر قند 110 گرم
- آرد 2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
- وانیل
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی پاپاتیا:
همه مواد باید در این شیرینی به دمای محیط رسیده باشند ، آرد را الک میکنیم ، کره و پودر قند را به حدی میزنیم که سفید و حجیم شود ، این مرحله در کیفیت شیرینی خیلی تاثیر دارد.
بعد تخم مرغ و اسانس را اضافه میکنیم و دو دقیقه دیگر هم میزنیم . نشاسته ذرت را اضافه و هم میزنیم . بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم در حدی آرد اضافه میکنیم که خمیر شکل بگیرد و چسبناک نباشد البته این خمیر کمی چسبناک است .
خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت رنگ دلخواهمان را اضافه میکنیم . دقت کنید در هنگام رنگ کردن خمیر خیلی ورز ندهید چون ممکن است کره پس بدهد و کیفیت شیرینی پایین بیاید
در زمان شکل دادن شیرینی دقت کنید خمیر ها نخورد . خمیر را به شکل گلوله های کوچک و هم اندازه در می آوریم ، من کف سینی فر کاغذ روغنی میندازم .گلوله ها رو به شکل گل کنار هم می چینیم.
فر را روی 180 درجه گرم میکنیم و شیرینی را به مدت 12_15 دقیقه در فر قرار میدهیم
اجازه دهید بعد از پخت شیرینی سرد شود بعد از سینی خارج کنید ، دقت کنید رنگ زیر شیرینی در هنگام پخت عوض نشود