آموزش و طرز تهیه کیک نسکافه و گردو خوشمزه خونگی:
تخم مرغ :۳ عدد ……
شکر :۲۵۰ گرم (یک و ۱/۴ پیمانه).
آرد :۳۲۰ گرم (دو و نیم پیمانه) .
شیر: یک پیمانه .
روغن مایع :۱/۳ پیمانه .
نسکافه :۲ قاشق غذاخوری سر صاف.
کشمش :۳ قاشق غذاخوری.
گردو خرد شده : نصف پیمانه.
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری .
وانیل :۱ قاشق چایخوری
دستور پخت و طرز تهیه کیک نسکافه و گردو :
فر را روی ۱۸۰ درجه گرم میکنیم ، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک میکنیم . تخم مرغ به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل حدود ده دقیقه میزنیم تا سفید و کش دار بشه . نسکافه رو در شیر حل میکنیم و به همراه روغن به مواد قبلی اضافه میکنیم و با دور کند همزن دو دقیقه میزنیم آرد رو بتدریج اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم و در آخر گردو رو اضافه میکنیم . کشمش را در آرد می غلتانیم و آرد اصافی کشمش رو الک میکنیم و توی کیکمون میریزیم .
مواد رو در قالب چرب شده میریزیم و در طبقه وسط به مدت ۵۰ دقیقه در فر میگذاریم … بعد از ۴۰ دقیقه کیک را با خلال دندان تست میکنیم که زیاد از حد نپزه . اگر قالب طرح داره و تفلون هم نیست باید چرب و آرد پاشی بشه … برای روی کیک من گاناش درست کردم و با شکلات اشکی و چیپسی تزیینش کردم .. برای گاناش خامه رو روی حرارت میگذاریم تا گرم بشه ولی نجوشه ، شکلات تلخ خرد شده رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا با گرمای خامه شکلات حل بشه . من به گاناش کمی عسل و نسکافه هم میزنم.