• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت نان کدو حلوایی : طرز تهیه نون خوشمزه و آسون خونگی

    دستور پخت نان کدو حلوایی

    آموزش و دستور پخت نان کدو حلوایی خوشمزه و اسان در خانه :

    • آرد: حدود 700 گرم
    • تخم مرغ :1 عدد
    • کره: 50 گرم
    • شکر : 100 گرم
    • شیر: 2/3 لیوان
    • پوره کدو حلوایی: 2/3 لیوان
    • زیره: 1/4 ق چ
    • دارچین : 1/4ق چ
    • جوز هندی: نوک ق چ ( من زیره و جوز نزدم و دارچین رو دو برابر کردم ولی جا داشت بیشترم بشه دارچینش )
    • نمک: نصف ق چ
    • پودر خمیر مایه فوری: 2ق چ
    • آب ولرم : 1/4 لیوان
    • شکر برای عمل آوری مایه خمیر: 1ق چ

    مواد میانی :

    • گردو خرد شده :50 گرم
    • شکر : 1 ق غ
    • دارچین : نصف ق چ
    • آب یا گلاب : ۱ ق غ .

    مواد رومال :

    • تخم مرغ: 1 عدد
    • زعفران دم کرده: مقداری

    طرز تهیه و دستور پخت نان کدو حلوایی :

    شیر ، شکر و کره رو در ظرفی روی حرارت بگذارید تا شکر حل و کره آب بشه . بعد بگذارید خنک بشه و به دمای محیط برسه . آب ولرم و شکر رو در ظرفی با هم مخلوط کنید و بهش خمیر مایه رو اضافه کنید و درش رو ببندید و بذارید ۱۰ دقیقه عمل بیاد .
    .
    در ظرف بزرگی مخلوط شیر و کره رو با تخم مرع و نمک و ادویه بهم بزنید تا تخم مرغ از اون حالت لختگی در بیاد . پوره کدو حلوایی و خمیر مایه رو اضافه کنید . برای پوره کدو حلوایی من کدو رو بخارپز میکنم و بعد با گوشتکوب برقی له و لورده اش میکنم . آرد رو که قبلا الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم . مقدار آرد تقربیه تا زمانیکه خمیر جمع بشه و به دست تمیز نچسبه باید آرد اضافه کنیم .

    روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر رو روش بگذارید و روی خمیرم آرد پاشی کنید و ده دقیقه ورز بدید . اگر حین ورز دادن خمیر چسبنده بود بازم آرد بزنید . خمیر رو تو یه کاسه بزرگ چرب شده بگذارید و یک ساعت تا یک ساعت و نیم تو جای نسبتا گرم بهش استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه . بعد از این مدت ، پف خمیر رو بگیرید و یک دقیقه ورزش بدید . مواد میانی رو با هم مخلوط کنید . تو رسپی اصلی خمیر رو دوازده چونه کرده بود و لاش مواد میانی گذاشته بود و مثل عکس آخر دور تا دورش رو برش زده بود و یه گردو روش گذاشته بود .

    روی خمیر دستمال میندازیم و بیست دقیقه استراحت میدیم و بعد رومال میزنیم و نیم ساعت در فر ۱۸۰ درجه که توش کاسه آبجوش از اول گذاشتیم میپزیم ..
    .نکته : تو فر من ۲۰ دقیقه کافی بود . پس چک کنید .

    دستور پختت نان کدو حلوایی

    About The Author