آموزش و طرز تهیه پاستیل خونگی رولی خوشمزه و آسان :
پودر ژله ….ی ک بسته
پودر ژلاتین .. ۱ ق غ
گلوکز …. یک ق غ
شکر .. یک ق غ
آب سرد ..۲/۳ پیمانه
بستنی …. یک تا دو ق غ .
طرز تهیه پاستیل خونگی :
ابتدا داخل یک ظرف آب سرد رو میریزیم و بعد بهش پودر ژلاتین و پودر ژله و شکر رو اضافه میکنیم و روی بخار کتری میگذاریم تا کاملا شفاف و یکدست بشه . بعد بهش گلوکز میزنیم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه . بعد از روی حرارت بر میداریم و بهش یک تا دو قاشق غذاخوری بستنی سرد اضافه میکنیم و اجازه میدیم بستنی داخل مواد حل بشه ولی زیاد هم نمی زنیم چون هم زدن باعث میشه لاه سفید روی ژله ایجاد نشه. در یک طرف نایلون میندایم و روش رو کمی چرب می کنیم و مواد رو با ارتفاع کم تو ظرف میریزیم. میذاریم تو یخچال تا سفت بشه و وقتی بست از یخچال در میاریم و با چاقو نوار های باریکی می بریم و رول میکنیم . خیلی راحت و خوشمزه است .
من تا حالا یه چهار تا دستور پاستیل رو امتحان کردم و این آخری که اینجا گذاشتم بهترین دستور بود . چشمتون روز بد نبینه ، دستور اول که از یخچال دراومد مستقیم روونه سطل زباله شد … دستور دومی سفت بود و بدرد کسی میخورد که باهاش دشمنی … جلوش بذاری تا حالش جا بیاد . آخه مثل پاره آجر بود. دستور سومی خوب بود ولی این از همه لطیف تر بود .
خیلی از دستورها میگن پاستیل ها رو چرب یا با آرد ذرت یا پودر قند مخلوط کنید تا بهم نچسبن ولی تو این دستور فقط پاستل ها رو یک روز تو ظرف در بسته بگذاریم تو یخچال بهم نمیچسبن و می تونین راحت رو هم بچینیمشون.
اینم نتیجه قطع اینترنت و سرک کشیدن تو دستورای سیو شده از قبل .. ممنون