آموزش پخت و طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و اسون خونگی:
مواد لازم :
آرد … دو پیمانه
شکر ….. یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر …. یک ق م
وانیل …. ۱/۴ ق م
جوش شیرین …. یک ق م
دارچین … دو ق م
روغن مایع … یک پیمانه
کشمش .. یک پیمانه
نمک ….۱/۸ ق م
تخم مرغ …. چهار عدد
کدو حلوایی …. ۴۵۰ گرم
دستور پخت و طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
کدو رو بخار پز کنید و له کنید و توی تابه ، روی حرارت متوسط قرار بدید و هم بزنید تا آب اضافی بافت کدو تبخیر بشه و کیکتون خمیر نشه . میشه کدو رو آب پز کرد . من هر دو رو امتحان کردم اما به نظرم بخار پز بهتر بود ..
فر رو از قبل گرم میکنیم . آرد و شکر و جوش شیرین و وانیل و کشمش و دارچین و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط می کنیم .
.
تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و پنج دقیقه می زنیم . کدو و روغن رو به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و میزنیم . وسط مواد خشک حفره ای باز می کنیم و مخلوط تخم مرغ و کدو رو به آرد اضافه میکنین و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط بشن .
توی دستور گفته قالب ۲۵×۳۸ ، ولی من همیشه قالب میان تهی رو چرب و ارد پاشی میکنم و تو اون میپزم . طبقه وسط فر و زمان حدود یک ساعت . زمان به گرمای فر بستگی داره و بهتره از تست خلال دندون بعد از ۵۰ دقیقه استفاده کنید . توی فر من یک ساعت و ربع کشید تا پخت.
اجازه بدید کیک پخته دو ساعت تو قالب خنک بشه و بعد از قالب درش بیارید.
میشه جوش شیرین رو حذف و بجاش بیکینگ پودر زد ، اما من تو کیک میوه ای هیچ وقت حذفش نمی کنم چون رو کیفیت کیک اثر داره … به جای این میزان جوش شیرین دو برابر بیکینگ پودر بزنید .
برای کیک های میوه ای مثل کیک کدو حلوایی ، قالب میان تهی بهتره ، چون وسط کیک بهتر میپزه و خمیری نمیشه .
.
راحت ترین راه تزیینش ، الک کردن پودر قنده ..