آموزش و طرز تهیه شیرینی بامیه شربتی خوشمزه و آسون خونگی:
مواد مورد نیاز:
- کره یا روغن جامد :۲۵ گرم
- آرد سفید :۱ پیمانه
- اب :۱ پیمانه
- تخم مرغ :۲ عدد
- وانیل : یک چهارم ق چ
- عسل :۱ ق غ
- شربت بار
مواد مورد نیاز برای شربت بار :
- شکر :۲ لیوان
- آب :۱ لیوان
- آبلیمو :۲ ق غ
- گلاب :۱ ق غ
- گلوکز :۲ ق غ سرپر
- زعفران دم کرده :۲ ق غ
آموزش و طرز تهیه شیرینی بامیه شربتی:
کره،آب و عسل را داخل ماهیتابه بریزین و روی اجاق بزارین، شعله رو کم کنین تا محتویات ماهیتابه به جوش بیاد، وقتی مواد به جوش اومد آرد رو یک مرتبه اضافه کنین و سریع هم بزنین تا ارد جمع شه و شکل خمیر به خودش بگیره.
شعله اجاق گاز باید کم باشه. به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به کمک یه قاشق چوبی خمیر را داخل ماهیتابه مدام پهن و جمع کنین. این کار باعث میشه آب داخل خمیر خشک شه و بعد خمیر رو کنار بزارین تا خنک شه. بعد یک تخم مرغ و وانیل رو به خمیر اضافه کنین با دست یا همزن مواد رو هم بزنین وقتی خمیر حالت پوره ای پیدا کرد تخم مرغ دوم هم اضافه کنین و باز هم بزنین. این خمیر کمی حالت چسبندگی داره که طبیعیه.
در این مرحله روغن را داخل ماهیتابه بریزین و روی اجاق بزارین. خمیر آماده را داخل قیف بریزین و با ماسوره مخصوص بامیه یکی یکی بامیه هارو داخل روغن سرد بندازین.
از اونجایی که این خمیر چسبنده است باید برای جدا کردن خمیر از ماسوره خمیر رو قیچی کنین تا داخل ماهیتابه بیافته. بعد ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارین تا سرخ شه بعد از اینکه از روغن دراوردین داخل شربت بندازین بعد از شربت دربیارین داخل صافی بریزین تا روغن اضافه چکیده شه.
طرز تهیه شربت:
۲ لیوان شکر را با ۱ لیوان آب مخلوط کنید و بزارید روی شعله اجاق گاز تا با شعله کم جوش بیاد. شربت باید حدود ۲۰ دقیقه جوش ریز بخوره تو این مدت اصلا شربت رو هم نزنید بعد یک ق غ آبلیمو و ۱ ق غ گلاب و ۲ ق سرپر گلوکز را به شربت اضافه کنید و اصلا هم نزنید و بزارین ۱۵ دقیقه دیگه بجوشه، در آخر وانیل و زعفران را اضافه کنین.. زمان اماده سازی این شربت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اس و جوشاندن آن نباید بیشتر از این زمان طول بکشد.