آموزش و طرز تهیه توپک خرمایی آسان و خوشمزه در خانه :
طرز تهیه توپک خرمایی:
برای درست کردن توپک خرمایی من همیشه از خرمای دشتستان استفاده میکنم . با رطب هم میشه ولی باید غیر از هسته ، پوستشم بگیریم که خودش کلی کاره .
این دیس رو با یه جعبه 900 گرمی خرما درست کردم … من هیچ وقت به توپک پودر بیسکوییت نمیزدم ولی این بار یه بسته پتی بور رو هم پودر کردم و توش ریختم .. خرمای هسته گرفته رو توی تابه رو حرارت ملایم گذاشتم و یه کم که گرم شد بهش چهار قاشق غذاخوری شیر و یک قاشق غذاخوری کره و اندازه دلخواهم دارچین و پودر پتی بور رو زدم . اگر احیانا شیر رو زیاد ریختید و شل شد با پودر بیسکوییت جمعش کنید . گلوله های کوچک و یک اندازه ای با خمیر خرمایی درست کنید و در پودر نارگیل و کنجد و پودر پسته بغلتونید … پودر پسته من این بار کم بود برا همین فقط نارگیل رنگی زدم … پودر نارگیل صورتی رو با آب لبو رنگ کردم ولی بقیه با رنگ خوراکیه …. .
میتونید از شکلات ذوب شده هم به جای پودر نارگیل به عنوان کاور استفاده کنید .
.
بعضی ها به جای اینکه فقط از دارچین استفاده کنند . از مخلوط دارچین و زنجبیل استفاده میکنند . من این مدل رو تست نکردم ..