آموزش و طرز تهیه دسر شله زرد خونگی:
مواد مورد نیاز:
- برنج نیم دانه 1 پیمانه
- آب 2 لیتر
- شکر 2/5 پیمانه
- گلاب 4 ق غ
- روغن 1 ق غ
- خلال بادام و پسته و زعفران دم کرده و دارچین و پودر هل به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه شله زرد خونگی :
برنج رو از چند ساعت قبل خیس کرده و با مقدار آب لازم می پزیم. زمانی که برنج کاملا پخت و شکفته شد شکر و خلال بادام رو بهش اضافه میکنیم. وقتی که غلظت و شیرینی شکر با برنج مشخص شد زعفران و روغن رو بهش اضافه میکنیم. وقتی برنج کامل لعاب داد گلاب و پودر هل رو میریزیم.
نکته:
به جای روغن می تونید از پنجاه گرم کره استفاده کنید
وقتی شعله رو خاموش کردید در قابلمه رو به مدت ده دقیقه بگذارید