دستور پخت و طرز تهیه کوفته خوشمزه و سنتی :
مواد مورد نیاز:
- 1-گوشت چرخ کرده
- 2-پیاز 2 عدد
- 3-نمک فلفل زردچوبه
- 4-سبزی دلمه خرد شده 4 ق غ ، شامل جعفری ، گشنیز، تره ، نعنا ، ترخون ، مرزه
- 5-رب گوجه ۲ ق غ
- 6-غوره مقداری برای چاشنی
- 7-برنج نیم پز آبکش شده 1 پیمانه
- 8-دارچین به اندازه دلخواه
- 9ـ آرد نخودچی به میزان لازم
- 10ـ لپه پخته شده نصف پیمانه
- 11ـ آلو بخارا 12 عدد
دستور پخت و طرز تهیه کوفته :
یک پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن تفت میدیم طلایی که شد زردچوبه میزنیم و بعد 2 قاشق رب رو اضافه کرده تفت میدیم تا رنگ باز کنه و نمک و فلفل میزنیم و 3 لیوان آب میریزیم و میزاریم تا جوش بیاد ، و آلو ها رو شسته اضافه میکنیم
پیاز بعدی رو رنده کرده و همراه ادویه ها و نمک با گوشت چرخ شده مخلوط کرده و 1 عدد تخم مرغ میزنیم و ورز میدیم و کم کم آرد نخود چی اضافه میکنیم و ورز میدیم تقریبا 3 قاشق غذا خوری کافیه
برنج نیم پز شده و لپه پخته رو با گوشت و سبزی خرد شده ورز میدیم بعد به اندازه یه پرتقال از مواد بر میداریم و تو دستمون گرد میکنیم (البته دستامونو آب میزنیم تا به دستمون نچسبه) اگه دوست داشته باشین وسطشو گود میکنین و نصف تخم مرغ پخته شده میزارین و روش رو پوشونده گرد میکنین یا داخلش آلو بخارا خیس خورده یا زرشک و گردو میزارین ( اینها سلیقه ایه) گرد کرده و به سس در حال جوش اضافه میکنیم اول با شعله زیاد میزاریم چند جوش بزنه و کوفته خودشو بگیره و وا نره بعد شعله رو کم کرده تا خوب بپزه و جا بیفته ،، من داخل آبش یه قاشق شکر و 2 قاشق سرکه میریزم خیلی خوشمزه میشه
این کوفته ها رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین
نکات:
برای اینکه کوفته خوب در بیاد و وا نره خوب ورز بدید یا همه مواد رو با گوشت کوب بکوبید
اندازه کوفته ها دلخواه هست ، میتونید از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کوفته قلقلی درست کنید و یا متوسط و یا بزرگ که یه مرغ درسته توش جا بشه.