آموزش و طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی سنتی و خوشمزه :
مواد مورد نیاز:
- گوشت گوسفند نیم کيلو
- سبزى (نعناع و جعفرى) نيم کيلو
- بادمجان قلمى ريز ۶ عدد
- آبغوره ۳ قاشق سوپخورى
- نمک و فلفل به اندازه کافى
دستور پخت و طرز تهیه خورش نازخاتون :
گوشت رو درشت خرد میکنیم و شسته با دو ليوان آب و یه دونه پیاز درسته ميذاریم تا کاملا بپزه
سبزى رو پاک میکنیم و ميشوئيم و بعد از اينکه آب سبزى کاملا گرفته شد ريز خرد مي کنيم.
سپس سبزى خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميريزيم تا سبزى هم پخته بشه
آبغوره ، نمک و فلفل را به خورش اضافه ميکنیم و ميذاریم خورش آهسته بجوشه.
بادمجونا رو پوست کنده و در آب نمک ميذاریم تا تلخيشون گرفته بشه.
بعد بادمجونا رو برش میزنیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتري جذب کنن و در روغن سرخ مي کنيم.
بادمجونا رو بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چيده در قابلمه را ميذاریم تا جا بيافته
بعداز نيم ساعت که خورش جا افتاد سرو ميکنيم.