• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    تاس کباب : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه و آسون ایرانی + نکات

    تاس کباب

    آموزش و طرز تهیه تاس کباب غذای سنتی ایران :

    تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیِ ، که هر کس به دلخواه و سلیقه خودش درست میکنه

    مواد مورد نیاز:

    • 1 ـ سیب زمینی 3 عدد
    • 2 ـ هویج 2 عدد
    • 3 ـ پیاز 2 عدد
    • 4 ـ بادمجون 2 عدد
    • 5 ـ سینه مرغ نصف یک عدد (یا گوشت گوسفند)
    • 6 ـ رب 2 ق غ
    • 7 ـ نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر به میزان لازم
    • 8 ـ روغن کمی

    دستور پخت و طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و اسان :

    همه مواد رو حلقه ای و سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید
    داخل ظرف اول هویج رو بچینید بعد سیب زمینی و مرغ و بعد پیاز و در ردیف آخر بادمجون ، داخل تابه کمی روغن بریزید و زردچوبه و رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رب، رنگ باز کنه و فلفل و پودر سیر و دارچین بزنید و 2 لیوان آب بریزید تا کمی بجوشه و بعد به مواد داخل ظرف اضافه کنید و دَرِ ظرف رو ببندید تا همه مواد با هم پخته بشه (اگه دوست داشتین چند عدد آلو بخارا بریزید خوشمزه میشه) بعد از اینکه تاس کباب پخت اونو در ظرف مورد نظر بکشید و با نون سرو کنید

    تاس کباب

    About The Author