آموزش و طرز تهیه دسر مرنگ خونگی:
مواد مورد نیاز:
- 1- سفیده تخم مرغ، 2 عدد
- 2- کرم تارتار، یک چهارم قاشق چایخوری
- 3- وانیل، یک هشتم قاشق چایخوری
- 4- شکر دانه ریز، یک دوم پیمانه
- 5- کرم پاتیسیر، یک پیمانه
- 6- گیلاس و زرد آلو یا هر میوه دلخواه، به میزان لازم
- 7- شکر، 2 قاشق سوپخوری
- 8- نعنا برای تزیین، به میزان لازم
مواد لازم برای یه پیمانه کرم پاتیسیر:
- 1- زرده تخم مرغ، 4 عدد
- 2- شکر، یک دوم پیمانه
- 3- اسانس وانیل، یک دوم قاشق چایخوری
- 4- آرد، 2 قاشق سوپخوری پر
- 5- شیر، 200 میلی لیتز
- 6- کره، 30 گرم
طرز تهیه دسر مرنگ آسان :
فر را روی دمای 120 درجه سانتیگراد روشن کنید. در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ را چرب کنید. سفیده های تخم مرغ را کمی بزنید سپس کرم تارتار و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه سفید فرم گرفت، شکر را کم کم اضافه کنید و بزنید تا کاملا سفید و سفت شود. سپس داخل قیف بریزید و ماسوره شکوفه(درست) دو دایره توخالی به شکل استوانه ای کوتاه درست کنید. (به شکل کاسه کوچک) آن ها را داخل فر به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم قرار دهید، البته در فر را اندکی باز بگذارید تا مرنگ ها به آرامی پخته و سفت شوند، اما تغییر رنگ ندهند. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
مرنگ ها را داخل ظرف سرو گذاشته و داخل آنها را با کرم پاتی سیر پر کنید و روی آن میوه ها ی خرد شده، مخلوط با اندکی شکر بریزید و با برگ نعناع تزیین کنید.
طرز تهیه کرم پاتی سیر:
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در ظرف مناسبی آرد را بریزید و به تدریج شیر را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مقداری غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و این کرم داغ را بتدریج به مایه زده شده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا با این روش حرارت لازم به مایه زرده تخم مرغ داده شود. این مایع را به قابلمه اصلی برگردانید و مجدد روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید. قبل از جوشیدن از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. روی آن را با کاغذ روغنی پوشانده و در حرارت محیط کاملا خنک کنید.