طرز تهیه باقالی قاتوق سنتی ایران + نکات :
مواد مورد نیاز:
- لوبیای کشاورزی ( یا به اصطلاح محلی , پاچ باقالا ) ، حدود 300 گرم
- تخم مرغ 2 یا 3 عدد
- سیر 1 بوته
- شوید 2 قاشق غذا خوری
- نمک و روغن و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه باقالی قاتوق خوشمزه و آسان :
دو کاسه ماست خوری باقالی کشاورزی ( یا باقالی محلی پاچ باقالا ) پوست کنده رو به همراه چند حبه سیر رنده شده با 2 قاشق شوید و زردچوبه و روغن تفت میدیم بعد حدود دو لیوان آب ریخته و میذاریم بجوشه تا باقالی پخته بشه و بعد نمک میزنیم و توش تخم مرغ میشکنیم درش و میذاریم تا با شعله ملایم تخم مرغ ها پخته بشه و با برنج کته سرو میکنیم