• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه باقالی قاتوق : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه

    طرز تهیه باقالی قاتوق

    طرز تهیه باقالی قاتوق سنتی ایران + نکات :

    مواد مورد نیاز:

    • لوبیای کشاورزی ( یا به اصطلاح محلی , پاچ باقالا ) ، حدود 300 گرم
    • تخم مرغ 2 یا 3 عدد
    • سیر 1 بوته
    • شوید 2 قاشق غذا خوری
    • نمک و روغن و زرد چوبه به میزان لازم

    دستور پخت و طرز تهیه باقالی قاتوق خوشمزه و آسان :

    دو کاسه ماست خوری باقالی کشاورزی ( یا باقالی محلی پاچ باقالا ) پوست کنده رو به همراه چند حبه سیر رنده شده با 2 قاشق شوید و زردچوبه و روغن تفت میدیم بعد حدود دو لیوان آب ریخته و میذاریم بجوشه تا باقالی پخته بشه و بعد نمک میزنیم و توش تخم مرغ میشکنیم درش و میذاریم تا با شعله ملایم تخم مرغ ها پخته بشه و با برنج کته سرو میکنیم

    طرز تهیه باقالی قاتوق

    About The Author