دستور پخت شیرینی اسلایس پسته خونگی:
(دستور خانم جشیدیان)
مواد لازم :
- 1- آرد 300 تا 350 گرم
- 2- کره نرم، 185 گرم
- 3- تخم مرغ کامل: یک عدد
- 4- زرده تخم مرغ، یک عدد
- 5- شکر دانه ریز، 150 گرم
- 6-وانیل، یک چهارم ق چ
مواد لازم روی شیرینی :
- 1- شیرعسلی، یک چهارم پیمانه
- 2- کره، 60 گرم
- 3- عسل ، 5 قاشق غذاخوری
- 4- خامه صبحانه ، یک دوم پیمانه
- 5- پسته ،150 گرم خرد شده
- 6- شکر ، 100 گرم
طرز تهیه شیرینی اسلایس پسته :
کره را در داخل کاسه مناسب بیزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس شکر را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. همزن را خاموش کرده تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید. بعد آرد را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود، سپس خمیر را با دست کمی ورز دهید و جمع کنید و در قالب 20 در 30 سانتیمتر که قبلا چرب کره اید پخش کرده و با خمیر صاف کن روی آن را صاف کنید و سینی را به مدت 25 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا نیم پز شود.
برای تهیه مواد رویه: کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد شکر، شیرعسلی، عسل و خامه را اضافه کرده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بگذارید. خمیر نیم پز را از فر خارج کرده، پسته خرد شده را روی آن بپاشید به طوری که کل سطح خمیر را بگیرد، سپس مایه آماده شده را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید. سپسس مجددا شیرینی را به مدت 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید، پس از خارج کردن از فر، شیرینی را کاملا خنک کنید و بعد با یک چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید.