دستور پخت شیرینی اسلایس بادام زمینی خونگی :
مواد لازم:
- 1- کره 1 پیمانه (230 گرم)، ذوب شده و خنک شده
- 2- کره بادام زمینی کرمی، 1 پیمانه (250 گرم)
- 3- پودر شکر، 2 پیمانه (240 گرم)
- 4- بیسکوئیت کراکر پودر شده، 2 پیمانه (240 گرم)
- لایه شکلاتی:
- 5- چیپس شکلاتی شیری، 300 گرم
- 6- کره بادام زمینی کرمی، نصف پیمانه (125 گرم)
طرز تهیه شیرینی اسلایس بادام زمینی به روش آسان :
1- کف سینی فر با اندازه 30 در 25 سانتی متر را فویل یا کاغذ روغنی انداخته کنار بگذارید
2- در یک کاسه بزرگ کره ذوب شده را به همراه کره بادام زمینی با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس پودر شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا به خورد مخلوط برود. سپس پودر بیسکوئیت را در در دو مرحله اضافه کنید و با مخلوط ترکیب کنید.
3- مخلوط کره بادام زمینی به دست آمده را کف سینی پخش کنید و به صورت یک لایه کاملا فشرده کنید و کنار بگذارید.
4- برای لایه شکلاتی چیپس شکلاتی را به همراه کره بدام زمینی در ظرفی بریزید و به صورت بن ماری (روی بخار آب) بگذارید ذوب شود و با یکدیگر مخلوط کنید.
5- مخلوط شکلات ذوب شده را روی لایه کره بادام زمینی بریزید و به صورت یک لایه صاف کنید. سپس روی سینی را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا لایه شکلاتی سفت شود، از یخچال خارج کنید و آن را به صورت قطعات مربعی برش بدهید و سرو نمایید و لذت ببرید!
نکته: این اسلایسها در یک ظرف دربسته حداکثر تا 4 روز در یخچال قابل نگهداری است. البته در فریزر نیز می توانید حداکثر تا 3 ماه نگهداری کنید و زمان استفاده از یک شب قبل در یخچال قرار دهید.