آموزش و طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان غذای سنتی خوشمزه :
مواد مورد نیاز:
- 1ـ بادمجون سرخ کرده
- 2 ـ گوجه سرخ کرده
- 3ـ پیاز سرخ کرده
- 4ـ ذرت پخته
- 5ـ نخود فرنگی پخته
- 6 ـ نمک و فلفل و پودر سیر و دارچین
- 7 ـ روغن
- 8 ـ رب گوجه
دستور پخت و طرز تهیه خوراک گوجه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه:
مقداری روغن داخل تابه گود میریزیم و کمی زردچوبه اضافه میکنیم . روی حرارت میذاریم و 1 قاشق رب میریزیم و رب رو سرخ میکنیم تا خوش رنگ بشه . یک لیوان آب میریزیم وقتی که آب جوش اومد پیاز و گوجه و بادمجون سرخ کرده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و پودر سیر و دارچین میریزیم . دَرِ تابه رو میذاریم و حرارت رو کم میکنیم تا گوجه و بادمجون بپزه و آب خوراک غلیظ بشه . در ظرف مورد نظر به همراه نخود فرنگی و ذرت پخته سرو میکنیم
نکته
1ـ میتونید نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو به مواد درحال پخت اضافه کنید
2 ـ در این خوراک از سیب زمینی های نگینی درشت خرد شده هم در حین پخت میتونید استفاده کنید