• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ته چین گوشت بادمجان : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه + نکات

    ته چین گوشت بادمجان

    دستور پخت و طرز تهیه ته چین گوشت بادمجان :

    مواد مورد نیاز:

    • برنج ۳ پیمانه (آبکش شده)
    • بادمجون درشت حلقه شده ۳ عدد سرخ شده
    • ماست چکیده دو لیوان
    • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    • پیاز درشت یک عدد
    • تخم مرغ ۲ عدد
    • زعفران دم کرده و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

    آموزش و طرز تهیه غذای سنتی و اصیل ته چین گوشت بادمجان :

    داخل ظرفی گود دو عدد تخم مرغ را با یک قاشق گلاب با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه ماست چکیده (اگر ترش باشه بهتره) و نمک و زعفرون رو به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. نصف برنج آبکش شده را به مایه تهچین اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم، مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و مایه تهچین زعفرانی رو داخل قابلمه می ریزیم و روش و صاف کرده و از مایه گوشتی روی برنج می ریزیم (پیاز تفت داده به همراه گوشت چرخ کرده و نمک و ادویه تفت داده شده) و بعد مقداری زرشک روی مواد میریزیم.

    بادمجان ها رو روی مایه گوشتی می‌چینیم. مواد میانی ته چین رو وسط بچینید (گوشت و بادمجون) تا از دیواره قابلمه فاصله داشته باشه تا موقع دم کشیدن رنگشون تیره نشه. و در آخر برنج سفید رو روی مواد ریخته و روش و صاف می کنیم ۲۰ گرم کره را تکه تکه کرده و روی برنج میزاریم.


    روی حرارت شعله پخش کن میذاریم و قابلمه رو روش قرار میدیم و دم کنی میزاریم و اجازه میدیم به مدت یک و نیم ساعت دم بکشه و ته چین طلایی بشه.

    ته چین گوشت بادمجان

    About The Author