آموزش و دستور پخت توپک سیب زمینی خوشمزه :
مواد لازم:
- سیب زمینی آبپز ۴ عدد
- زرشک
- پیاز داغ
- جعفری خرد شده
طرز تهیه توپک سیب زمینی خونگی و راحت:
سیب زمینی های پخته شده رو پوست میکنیم و با رنده ریز رنده میکنیم و نمک و فلفل میزنیم و ورز میدیم
بعد یه مقدار از سیب زمینی (به اندازه نارنگی کوچیک) رو بر میداریم و دستامون و کمی آب میزنیم و داخل دستمون گلوله میکنیم بعد داخلشو گود میکنیم و از زرشک و جعفری و پیاز داغ داخلش میذاریم و لبه های سیب زمینی رو میبندیم و گردش میکنیم و روش و پودر پاپریکا میریزیم و با جعفری تزیین میکنیم و با سس کچاپ سرو میکنیم
نکته
مواد داخل سیب زمینی دل بخواهیه
و از این توپک به دو روش ساده و سرخ کرده میشه درست کرد
ساده بصورت رژیمیه
و اگه بخواین سرخش کنید توپکا رو داخل تخم مرغ زده شده برنید و بعد داخل پودر سوخاری می غلطونیم اینکار رو دوبار انجام میدیم و بعد داخل روغن داغ بصورت شناور سرخ میکنیم