• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا به روش آسان و خوشمزه

    طرز تهیه پیش غذا

    طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا به روش آسان :

    مواد لازم:

    • 1- روغن زیتون اصل، یک قاشق غذاخوری
    • 2- اسفناج تازه ، 2 پیمانه
    • 3- پنیر فتا، 100 گرم
    • 4- سیر، یک حبه
    • 5- قارچ، 12 عدد

    طرز تهیه پیش غذا قارچ پر شده با اسفناج و پنیر فتا:

    فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و روغن را بریزید و اسفناج را قبل از اضافه کردن سیر در حدود یک دقیقه به طور مداوم تا حدی که نرم شود، تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
    انتهای قارچ را جدا کنید و پوست آنها را بکنید. در ظرفی اسفناج نرم شده و پنیر را با چنگال با هم مخلوط کنید. قارچ ها را با این مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. این پیشش غذا را می توانید سرد یا گرم سرو کنید.

    طرز تهیه پیش غذا

    About The Author