• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان دارچینی خوشمزه و آسان مرحله به مرحله در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه نان دارچینی
    طرز تهیه نان دارچینی

    طرز تهیه نان دارچینی به روش آسان در خانه :

    مواد لازم برای تهیه نان دارچینی :

    • 1- خمیرمایه، یک قاشق سوپخوری
    • 2- شکر، یک چهارم پیمانه
    • 3- آب یا شیر، 1 پیمانه
    • 4- روغن مایع یا کره، 30 گرم
    • 5- تخم مرغ، یک عدد
    • 6- نمک، یک قاشق مرباخوری
    • 7- آرد، حدود 450 گرم (در حدی خمیر به دست نچسبد)
    • 8- زرده تخم مرغ، 2 عدد برای رومال

    مواد میانی :

    • 1- شکر دانه ریز، 3/1 پیمانه
    • 2- دارچین، یک قاشق سوپخوری
    • 3- پودر کاکائو، یک قاشق مرباخوری
    • 4- گردو، 50 گرم، خیلی ریز خرد شده
    • 5- جوز هندی رنده شده، یک چهارم قاشق سوپخوری

    طرز تهیه نان دارچینی:

    یک قاشق مرباخوری از شکر را با شیر ولرم (در حدی که انگشت را نسوزاند) مخلوط کرده در ظرفی بریزید، خمیرمایه را روی آن بپاشید و یک دور هم بزنید. بگذارید کنار تا خمیر مایه عمل آمده و پف کند. تمام مواد خمیر به جز آرد را باهم مخلوط کرده و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا یک دست شوند. خمیر مایه عمل آمده را به مواد اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و ورز دهید تا یکدست و نرم شود و چسبندگی آن کاملا گرفته شود ولی در عین حال نرم و لطیف بماند.

    ظرفی با گنجایش کافی بردارید و داخل آن را یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. خمیر را به این کاسه منتقل کنید و آن را یک دوره در ظرف بگردانید تا کل خمیر به روغن آغشته شود. روی کاسه خمیر را سلفون کشیده و به مدت حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

    برای تهیه مواد میانی:


    همه مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.


    اگر میخواهید کلا از مدل پیچی درست کنید، خمیر را به پنج قسمت تقسیم کنید. من خودم بعد از اینکه خمیر را به 5 قسمت تقسیم کردم، 2 تا مدل پیچی درست کردم و 3 قسمت را باهم ترکیب کرده و یک مدل حلقه ای بزرگ درست کردم.

    مدل پیچی:



    بعد از اتمام زمان استراحت، خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل به ضخامت 3 تا 4 میلیمتر باز کنید. روی خمیر را با قلم مو آب یا زرده یا سفیده تخم مرغ بمالید و مواد میانی را روی خمیر پخش کنید به فاصله 2 سانتمتر از لبه خمیر و مواد را با کف دست فشار دهید  تا خوب به خمیر بچسبد. از یک سمت شروع به رول کردن خمیر کنید. خمیر رول شده را از طول برش بزنید به حدی که دو تکه از هم جدا نشوند و در انتهای بهم وصل باشند، سپس دو طرف خمیر را به یکدیگر پیج بدهید . در نهایت در سینی فر گرد کنید و دوسر خمیر را با آب بهم وصل کنید.


    مدل حلقه ای:


    رولت آماده خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار داده و حلقه کنید. دو انتهای خمیر را کمی مرطوب کرده و بهم بچسبانید. به وسیله قیچی برشهایی به فاصله 2 سانتیمتری یا بیشتر روی حلقه ایجاد کنید. طوری که از قسمت داخلی حلقه بهم متصل باشند. بعد از کامل شدن برش ها آن ها را به یک سمت برگردانید تا مواد داخلی دیده شود.
    رول های آماده در سینی را با دستمالی پوشانده و به مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر استراحت دهید. زرده تخم مرغ را به آرامی روی نان رومال کنید و نان ها را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه بپزید.

    About The Author