طرز تهیه سالاد اسپاگتی ایتالیایی خونگی:
مواد مورد نیاز سالاد:
- 1-اسپاگنی رشته ای نازک، 500 گرم (نیمه شده)
- 2- گوجه گیلاسی، 1 پیمانه (نیمه شده)
- 3- خیار، 1 پیمانه خرد شده
- 4- سالامی یا پپرونی ریز خرد شده، 1 پیمانه
- 5-فلفل سبز متوسط، 1 عدد
- 6- پیاز قرمز، نصف 1 عدد(خرد شده)
- 7- زیتون سیاه، ½ پیمانه (حلقه ای خرد شده)
- 8- سس سالاد ایتالیایی، 230 گرم
- 9- پنیر پارمسان رنده شده، 1 پیمانه
- 10- پاپریکا، ½ قاشق چایخوری
- 11- نمک و فلفل برای اندازه کردن چاشنی
طرز تهیه سالاد اسپاگتی ایتالیایی:
اسپاگتی را پخته و آبکش کنید. مقدار روغن زیتون به اسپاگتی آبکش شده اضافه کنید تا به یکدیگر نچسبد. بگذارید در یخچال خنک شود.
در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، خیار، سالامی، فلفل، پیاز قرمز و زیتون را باهم مخلوط کنید. اسپاگتی را از یخچال خارج کرده با مواد مخلوط کنید، سس سالاد و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب شودند پنیر پارمسان را نیز اضافه کرده، مخلوط کنید. نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید. روی آن را پوشانده و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بگذارید. سپس سرو کنید