دستور پخت مینی کیک برگردان آناناسی در خانه :
مواد لازم:
- 1- تخم مرغ بزرگ، 4 عدد (هم دمای محیط)
- 2- پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه
- 3- شکر قهوه ای، ¼ پیمانه
- 4- آب آناناس، ½ پیمانه
- 5- اسانس وانیل، 2 قاشق چایخوری
- 6- آرد، 1 و ½ پیمانه
- 7- بکینگ پودر، 2 و ¼ قاشق چایخوری
- 8- دارچین، ½ قاشق چایخوری
- 9- نمک، ¼ قاشق چایخوری
- 10- نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم رویه کیک :
- 1- کره، 6 قاشق غذاخوری
- 2- شکر قهوه ای 1 و ½ پیمانه
- 3- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
- 4- نمک، 1/8 قاشق چایخوری
- 5- آناناس حلقه ای، 12 عدد
- 6- گیلاس، 12 عدد
طرز تهیه مینی کیک برگردان آناناسی :
1- فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب 12 تایی مافین را با روغن یا اسپری روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2- تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکند و هم بزنید تا مخلوط شوند. شکر، شکر قهوه ای، اسانس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط نرم و اسموتی شود. آب آناناس را اضافه کرده، مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه جداگانه، آرد، بکینگ پودر، دارچین، نمک و نشاسته ذرت را باهم مخلوط و الک کنید. مواد خشک را کم کم به مواد خیس (مخلوط تخم مرغ) اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. دقت کنید که زیادی هم نزنید.
3- برای تهیه رویه: در یک ظرف کوچک کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، شکر قهوه ای، اسانس وانیل و نمک را اضافه کنید و برای 1 دقیقه مرتبا روی حرارت هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
4- ۲ قاشق از مواد رویه آماده شده را ته هر قالب مافین بریزید و یک حلقه آناناس بگذارید و یک گیلاس وسط حلقه آناناس بگذارید. از مواد کیک روی آناناس ها بریزید و قالب ها را تا ¾ پر کنید.
5- قالب را درون فر قرار داده و به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید تا کیک ها طلایی شوند تا زمانیکه وقتی یک خلال دندان در کیک فرو کنید، چیزی به آن نچسبد.
6- قالب را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه داخل قالب خنک کنید. به آرامی با چاقو کناره مافین ها را از قالب آزاد کنید و به آرامی روی توری سیمی برگردانید. کیک ها را گرم یا هم دما با محیط سرو کنید.
7- کیک در داخل یک ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.