دستور پخت شیرینی مینی تارت عسلی :
مواد لازم:
- 1- کره :150 گرم
- 2- پودر شکر: 90 گرم
- 3- تخم مرغ: 1 عدد
- 4- وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
- 5- شیر خشک: یک قاشق مرباخوری
- 6- محلول زعفران: به مقدار لازم (در صورتی که دوست داشته باشید رنگ خمیر بهتر شود)
- 7- آرد: 250 گرم
مواد فیلینگ تارت:
- 1- کره یا روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
- 2- عسل: 2 قاشق سوپخوری
- 3- شهد یا شربت غلیظ (بی رنگ باشد بهتر است): 3 قاشق سوپخوری
- 4- گلوگز: 3 قاشق سوپخوری
- 5- خلال بادام و پسته
طرز تهیه شیرینی مینی تارت عسلی :
کره را با همزن بزنید تا کمی باز شود. پودر شکر را کم کم اضافه کرده، بزنید تا سفید شود. سپس تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کرده به زدن ادامه دهید. در این مرحله محلول زعفران، وانیل و شیر خشک را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس آرد را کم کم اضافه کرده، خمیر را جمع کنید، ورز اضافه ندهید که خمیر به روغن نیافتد. خمیر را در نایلون گذاشته و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، بعد از آن تکه ای از خمیر را برداشته و در قالب مینی تارت با دست فرم دهید. سپس قالب ها را در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه بگذارید. پس از خارج کردن از فر تارت ها را از قالب خارج کرده، پس از سرد شدن کامل با مواد عسلی پر کنید.
طرز تهیه مواد عسلی:
ابتدا کره، عسل، شهد و گلوگز را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا کره و عسل آب شود (حدود یک دقیقه) سپس خلالها را اضافه کرده پس از 2 تا 3 دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل تارت ها را با این مواد پر کنید.
نکات:
1: قالب ها نیاز به چرب کردن ندارد
2: پس از فرم دادن خمیر در قالب برای نتیجه بهتر نیم ساعت قالب ها را در فریزر قرار داده، سپس داخل فر بپزید.
3: برای فیلینگ تارت ها گزینه های مختلفی می توانید داشته باشید: از مغزهای مختلف استفاده کنید یا از ترکیب شکلات و مغز دلخواه استفاده کنید.