دستور پخت مربای سیب خونگی:
مواد لازم:
- 1- سیب، 1 کیلو
- 2- شکر، (بسته به میزان ترش و شیرین بودن سیب 700 تا 850 گرم)
- 3- سرکه، نصف لیوان (من از مخلوط سرکه سیب و سرکه سفید استفاده کردم)
- 4- گلاب در صورت تمایل، 2 قاشق غذاخوری
- 5- آب، 2.5 لیوان
طرز تهیه مربای سیب :
ابتدا سیب ها را به قطعات دلخواه خرد کنید روی سیب ها آب بریزید تا روی سیب ها را بگیره سرکه را به آب اضافه کنید و به مدت نیم تا یک ساعت بگذارید بماند. سپس داخل آبکش بریزید، آب اضافه روی سیب ها نگیرید.
شکر را به همراه 2و نیم لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت تا شکر حل شده و به جوش آید، سپس سیب را داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید سیب کمی بپزد، بعد از حدود نیم ساعت که سیب پخت روی قابلمه دم کنی بگذارید و شعله را بسیار کم کنید و بگذارید برای دو تا دو و نیم ساعت روی شعله بسیار کم بماند تا رنگ آن قرمز شود.