طرز تهیه سالاد خشک کلم آسان و خوشمزه :
مواد لازم:
- 1- کلم برگ قرمز: 200 گرم
- 2- کلم برگ سفید: 100 گرم
- 3- فلفل دلمهای قرمز: یک عدد
- 4- فلفل دلمهای نارنجی: یک عدد
- 5- کشمش پلویی: 50 گرم
- 6- تخمهی آفتابگردان: 3 قاشق سوپخوری
- 7- بادام زمینی بو داده: 100 گرم (پوست گرفته)
- 8- جعفری ریز خرد شده: 3 قاشق سوپخوری
مواد لازم سس سالاد:
- 1- روغن آفتابگردان: یک چهارم پیمانه
- 2- سرکه: 3 قاشق سوپخوری
- 3- ماست معمولی: 3 قاشق سوپخوری
- 4- سس خردل: یک قاشق چایخوری
- 5- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد خشک کلم :
کلم برگها را با خلالکن خلال کنید. فلفل دلمهایها ریز خرد کنید. آب را جوشانده، کشمش پلویی را درون آن 5 دقیقه نرم کرده، با دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید. بادام زمینی را درشت خرد کنید (هر لپه دو نیم شود). مقداری از جعفری خرد شده را نگه داشته، همه مواد سالاد را کاملا مخلوط کنید.
مواد سس را در کاسهی کوچکی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. سالاد را حداقل 2 ساعت درون ظرف دربسته، در یخچال خنک کنید تا دانههای آفتابگردان و بادام زمینی هم کمی نرم شوند. موقع سرو کردن، سالاد را از نظر نمک، فلفل و سرکه بچیشید و اگر لازم است آنها را میزان کنید. اگر سالاد از نظر سس خشک است مقدار کمی روغن اضافه نمائید. جعفری را روی آن بپاشید و از طعم استثنایی آن لذت ببرید.