دستور پخت شیرینی نارگیلی:
مواد لازم:
- 1- کره، 185 گرم
- 2- پودر قند، 140 گرم
- 3- تخم مرغ، 1 عدد
- 4- وانیل، 1 قاشق چایخوری
- 5- پودرنارگیل، 250 گرم
- 6- آرد، 250 گرم
طرز تهیه شیرینی نارگیلی :
کره و پودر قند را خوب بزنید تا تغییر رنگ داده و سفید شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده خوب بزنید.
پودر نارگیل را به کمک لیسک اضافه کرده سپس آرد را نیز بیفزایید تا به صورت خمیر لطیفی درآید.
خمیر را به قطر 3 سانتیمتر باز کنید و با قالب دلخواه قالب زده و در سینی بچینید. روی شیرینی ها را پودر نارگیل و پودر پسته بپاشید. سپس آنها را در حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.