رسپی دیپ چیلی ماست یونانی به روش اسان :
دیپها یا دیپینگ سسها زیر مجموعهای از خانواده سسها هستند و برای دادن طعم بهتر به غذاها استفاده میشوند.
دیپ یک نوع سس و چاشنی است که معمولا با غذاهایی مثل چیپس ذرت، نان پیتا، نان ترتیلا، کراکرها، برشهایی از سبزیجات خام، میوه ها، بعضی از غذاهای دریایی، قطعات مکعبی از گوشت و پنیر، چیپس سیب زمینی، فلافل و گاهی حتی بعضی از ساندویچها برای خوشمزه تر شدن به همراه دیپ سرو میشوند.کی از اصلیترین تفاوتهای سس و دیپ در این است که ما معمولا سس را روی غذا میریزیم اما برای استفاده دیپ باید غذا یا خوراکی اصلی را داخل آن غوطهور کنیم.
دیپها در کنار فینگرفود، اسنک، و میانوعده نیز سرو میشوند.
مخواد لازم:
- 1- ماست یونانی، 1 پیمانه
- 2- سس مایونز کم چرب، ½ پیمانه
- 3- پودر سیر، ¾ قاشق چایخوری
- 4- شوید خشک، ¾ قاشق چایخوری
- 5- جعفری خشک، ½ قاشق چایخوری
- 6- پودر چیلی تند، ¾ قاشق چایخوری ( اگر خیلی تند دوست ندارید به ½ ق چ کاهش دهید)
- 7- پیازچه خشک، 2 قاشق چایخوری
- 8- پودر کرفس، ¼ قاشق چایخوری
- 9- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دیپ چیلی ماست یونانی :
همه مواد را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. نمک و فلفل آن را اندازه کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال خنک کنید. می توانید روی آن را با پیازچه تازه یا پنیر چدار تزیین کنید.
این دیپ را میتوانید در کنار سینی یا کاپ سبزیجات و چیپس یا بیسکوئیت سرو کنید.