دستور پخت کیک سیب و دارچین به روش اسان و خوشمزه :
مواد لازم :
- 1- شکر، 1 پیمانه
- 2- روغن نیمه جامد، نصف پیمانه
- 3- کره، نصف پیمانه
- 4- تخم مرغ، 3 عدد
- 5- ماست، 1 پیمانه
- 6- آرد 2 پیمانه
- 7- بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری
- 8- سیب بزرگ، 1 عدد
- 9- پودر دارچین، 1 قاشق مرباخوری
- 10- مغز پسته، در صورت دلخواه مقداری برای تزیین
دستور پخت کیک سیب و دارچین خونگی:
ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. شکر را با مخلوط روغن و کره آنقدر بزنید تا سفید شود، تخم مرغ ها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید، ماست را هم اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. سیب را ورقه ورقه نموده کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را به مایه اضافه کرده و با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با مواد ترکیب کنید. مواد را در قالب گرد 24 سانتیمتری بریزید و سپس سیب ها را روی مایه بچینید و سطح آن را دارچین و پودر پسته بپاشید و آن را به مدت یکساعت در فر قرار بپزید.
نکته: در صورتی که از روغن مایع استفاده کنید مخلوط مایه نهایتا کمی شل تر خواهد بود که موقع پختن در فر سیب ها در رویه نمی مانند و به وسط کیک می روند، در مزه کیک تأثیری ندارد، اما شکل ظاهری آن کمی بهم می ریزد.