• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه لازانیای سیب زمینی : دستور پخت غذای آسان و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه لازانیای سیب زمینی

    طرز تهیه لازانیای سیب زمینی به روش آسان در خانه :

    مواد لازم:

    • 1- بیکن، 350 گرم، خلالی شود
    • 2- روغن مایع، یک قاشق غذاخوری
    • 3- پیازچه، سه و یک دوم پیمانه
    • 4- آب لیمو، یک قاشق غذاخوری
    • 5- نمک و فلفل به میزان لازم
    • 6- سیب زمینی، یک کیلو و دویست گرم، پوست کنده، نیم پز سرد شده ورقه ورقه
    • 7- پنیر موزارلا دویست گرم رنده شده

    مواد لازم سس سبزیجات :

    • 1- شیر، یک و یک دوم پیمانه
    • 2- سیر، 2 حبه، شکسته
    • 3- برگ بو، 1 عدد
    • 4- ترخون، 1 قاشق غذاخوری، ساطوری
    • 5- جعفری، 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
    • 6- پنیر خامه ای، 300 گرم، حبه ای
    • 7- پنیر موزارلا یا گودا، 150 گرم رنده شده
    • 8- نمک، فلفل و جوز هندی ، به میزان لازم

    طرز تهیه لازانیای سیب زمینی :

    – برای تهیه مایه لازانیا، بیکن را در یک قاشق غذاخوری روغن حدود 2 دقیقه روی حرارت تفت دهید تا کمی سرخ شود، آن را روی حوله کاغذی بریزید تا روغن آن گرفته شود، سپس پیازچه را به تابه اضافه کنید
    – پیازچه را حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود. بیکن را به همراه آب لیمو به تابه اضافه کنید و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید. نمک و فلفل بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید. مایه را بیش از حد نپزید چون لازانیا خشک می شود.

    طرز تهیه سس:


    – برای تهیه سس، شیر، سیر و برگ بو را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید. سیرو برگ بو را خارج کرده و سبزیجات و پنیرها را اضافه کرده و هم بزنید. (حدود 5 دقیقه) تا سس غلیظ و یکدست شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. اندکی جوز هندی نیز اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید


    – فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مناسب را انتخاب و کمی چرب کنید. ته ظرف را با سس بپوشانید و ورقه های سیب زمینی را روی آن بچینید به طوریکه اندکی از لبه های سیب زمینی روی هم قرار گیرد. لایه دیگری از سیب زمینی را روی لایه قبلی بچینید.


    – روی سیب زمینی را با یک سوم سس باقیمانده بپوشانید و روی آن نیمی از مایه پیازچه و بیکن را پخش کنید. سپس یک چهارم پنیر موزارلا را روی آن بریزید. مجددا دو لایه سیب زمینی بچینید و روی آن را با سس، مایه پیازچه و بیکن و پنیر بپوشانید. روی لازانیا را دوباره با 2 لایه سیب زمینی بپوشانید و نیمی از سس باقیمانده را به همراه پنیر باقیمانده روی آن بریزید. ظرف را با فویل بپوشانید و 45 دقیقه در فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن بردارید و پخت را حدود 10 تا 15 دقیقه ی دیگر ادامه دهید، به طوری که سیب زمینی کاملا ترد شود و روی آن طلایی شود. سیب زمینی را پیش از برش 10 دقیقه کنار بگذارید. لازانیا را به همراه سس باقیمانده سرو کنید.

    نکات:


    نکته: ترکیب پنیر خامه ای و موزارلا به همراه جعفری و ترخون، طعم بسیار ویژه ای به لازانیای شما می دهد. مقدار سسی که تهیه می کنید بیشتر از مقدار مورد مصرف در غذا است، به همین دلیل بخشی از آن را برای هنگام سرو غذا نگهدار

    طرز تهیه لازانیای سیب زمینی

    About The Author