رسپی کاپ کیک شکلاتی آسان و حرفه ای :
مواد لازم:
- 1- روغن جامد، ۱۵۰ گرم
- 2- شکر دانه ریز، ۱ پیمانه
- 3- تخم مرغ، ۴ عدد
- 4- وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
- 5- بکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری
- 6- آرد، ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه سرخالی
- 7- کاکائو، ۳ قاشق سوپخوری
- 8- آب دو سوم پیمانه
- 9- سس شکلات، یک دوم پیمانه
رسپی کاپ کیک شکلاتی :
روغن و شکر را با همزن بزنید تا کرم مانند شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر زرده به مدت 30 ثانیه هم بزنید. وانیل را اضافه کنید. بکینگ پودر، آرد و کاکائو را باهم الک کنید. نیمی از آن را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی بزنید، سپس آب را اضافه کرده و بقیه آرد را نیز بیافزائید و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی بزنید. سفیده های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. سفیده های فرم گرفته را به کمک لیسک به آرامی با مواد ترکیب کنید.
مواد کیک را درون قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشته اید، تقسیم کنید (برای قالب های 12 عددی استاندارد برای هر کپسول 50 گرم از مواد کیک را در نظر بگیرید) و در فر از پیش گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر به مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار دهید (یا تا زمانی که اگر چنگال تمیزی در مرکز کیک فرو ببرید و چیزی از کیک به چنگال نچسبد)، کیک ها را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج کنید. بعد از اینکه کیک ها کاملا خنک شدند، بخش گنبدی شده آنها را ببرید تا سطح صافی برای تزیین داشته باشید و کمی وسط کیک ها را خالی کنید و قسمت خالی را با سس شکلات پر کنید. و روی کاپ کیک ها را با خامه یا شکلات تزیین کنید.