دستور پخت غذای ایرانی خورش ترش واش:
مواد لازم:
- 1- مرغ، 4 تکه
- 2- بادمجان سرخ شده، 4 عدد
- 3- گوجه فرنگی سرخ شده، 2 عدد
- 4- رب انار ملس، ¼ پیمانه
- 5- سیر، 3 حبه
- 6- نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
- 7- سبزی سرخ شده، نیم کیلو (ترش واش، 250 گرم، سیر 50 گرم، تره، جعفری و گشنیز 100 گرم، خالواش، چوچاق، نعنا و کمی برگ چغندر 100 گرم)
- 8- آبغوره، 3 قاشق غذاخوری
-
طرز تهیه خورش ترش واش گیلانی :
مرغ را کمی سرخ کنید و سپس سیر له شده و زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس حدود 2 لیوان آب اضافه کنید .
بعد از جوش آمدن آب حرارت شعله را کم کنید و بگذارید مرغ بپزد. سپس سبزی سرخ شده، نیمی از بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده را اضافه کنید. رب انار را با آبغوره مخلوط کرده و پس از چند دقیقه به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر نمک و چاشنی خورش را اندازه کنید. هنگام سرو خورش باقیمانده بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده را روی خورش بچینید.