دستور پخت سالاد ماکارونی :
مواد لازم:
- 1- پاستای پته، 400 گرم
- 2- خیار شور ریز خرد شده، 1 پیمانه
- 3- زیتون بدون هسته، 1 پیمانه (حلقه شده)
- 4- کنسرو ذرت، یک قوطی (یا ذرت پخته، 1 پیمانه)
- 5- ژامبون گوشت یا کالباس، 200 گرم
- 6- سس مایونز، 1 پیمانه
- 7- ماست، ½ پیمانه
- 8- روغن زیتون، 1 ق غ
- 9- آبلیمو، 1 ق غ
- 10- نمک و فلفل، به میزان لازم
دستور پخت سالاد ماکارونی :
ابتدا پاستا را پخته و آبکش کنید. سپس پاستا به اضافه خیارشور، زیتون، ذرت و ژامبون را داخل یک کاسه ریخته با یکدیگر مخلوط کنید. برای تهیه سس سالاد، ماست، سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را داخل یک کاسه کوچک ریخته هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. سالاد را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.