رسپی شیرینی حاج بادامی:
مواد لازم :
- 1- مغز بادام، 2 پیمانه
- 2- پودر قند، 1 پیمانه
- 3- روغن جامد آب کرده، یک و نیم پیمانه
- 4- آرد، 3 پیمانه
- 5- پودر هل سبز، 1 ق چ
- 6- پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی حاج بادامی:
بادام ها را در آب جوش خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید و با استفاده از دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید. آنگاه با پودر قند مخلوط کرده و کاملا آسیاب کنید. آنها را در ظرفی ریخته بعد روغن جامد آب کرده و هل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. در آخر آرد را اضافه کنید و کاملا ورز دهید، تا خمیر یکنواختی به دست آید.
خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید و قالب بزنید. خمیرهای قالب زده را در سینی فر بچینید و آن را در طبقه میانی فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. بعد از اینکه شیرینی کاملا سرد شد با پودر قند و هل روی شیرینی را کاملا بپوشانید. برای تزیین میتوانید از پودر پسته استفاده کنید.