رسپی سالاد انار در کاسه پرتقالی:
مواد لازم:
- مواد لازم:
- 1- انار، 2 عدد (دون شده)
- 2- پیازچه، 1عدد
- 3- شوید خرد شده، 1 مشت
- 4- روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
- 5- نمک
برای سرو :
- 1- پوست پرتغال
- 2- گردو
- 3- پسته سبز
- 4- خیار
- 5- شوید
طرز تهیه سالاد انار در کاسه پرتقالی :
انار ها را دون کنید. سپس سبزی، پیاز، روغن زیتون و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سالاد را داخل کاسههایی با پوست پرتغال بریزید و روی آن را با برگ های شوید، مغز گردو، خیار و اگر دوست داشتید با پسته های سبز تزیین کنید.