رسپی دسر مگنولیا شکلاتی :
مواد لازم:
- 1- شیر، 1 لیتر
- 2- آرد، 2 فنجان قهوه ترک (یک فنجان پر و فنجان دوم یک بند انگشت کمتر)
- 3- پودر شکر، 1 لیوان (200 میلی لیتر)
- 4- زرده تخم مرغ، 2 عدد
- 5- وانیل شکری، 1 پاکت 5 گرمی (یا وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری)
- 6- پودر کرم شانتی، 1 بسته
- مواد میانی: بیسکوئیت کاکائویی اتی یا پتی بور، 1 بسته
- برش های میوه
گاناش:
- 1- خامه، 200 میلی لیتر
- 2- شکلات شیری یا تلخ و یا مخلوط هر دو، 180 گرم
-
طرز تهیه دسر مگنولیا شکلاتی :
برای تهیه کرم، همه مواد به جز کرم شانتی را داخل یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید و سپس از صافی رد کنید. مخلوط را روی حرارت اجاق بگذارید و به طور مرتب هم بزنید تا قوام بگیرد و به جوش آید. 1 تا 2 دقیقه دیگر روی اجاق هم بزنید و بپزید. از روی حرارت بردارید. کناری بگذارید تا خنک شود و وسطها هم یکبار هم بزنید. زمانیکه مخلوط کرم کاملا خنک شد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی حدود 2 تا 3 دقیقه هم بزنید.
برای تهیه گاناش، خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شده اما نجوشد. سپس از روی حرارت برداشته شکلات ها را اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات ذوب شده و با یکدیگر مخلوط شوند. بگذارید کنار تا خنک شود و یکبار هم در طول حنک شدن هم بزنید.
بیسکوئیت ها را پودر کنید.
برای سرو از شات های تکنفره استفاده کنید، ابتدا کرم سفید را انتهای ظرف بریزید سپس پودر بیسکوئیت و بعد از اون برش های میوه دلخواه در دیواره ظرف و وسط آن کرم بریزید و دوباره لایه بیسکوئیت را تکرار کنید. دوباره کرم روی لایه بیسکوئیتی بریزید و روی آن را صاف کنید. و در آخر هم گاناش خنک شده را روی ظرف ها تقسیم کنید. دسر را به مدت یک شب در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید. روی دسرها را به دلخواه می توانید با پودرپسته میوه و بیسکوئیت تزیین کنید.
پیشنهاد: به جای بیسکوئیت از خرده کیک شکلاتی نیز می توانید استفاده کنید.