• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر شیر خرما : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

    دسر شیر خرما

    رسپی دسر شیر خرما :

    شیرخرما یکی از دسرهای بسیار خوشمزه هندی است که پایه اصلی آن شیر، خرما، شکر و رشته سِویا است که در جاهای مختلف هند با افزودنی های متفاوتی درست می‌کنند. این دسر برای افطار ماه رمضان و عید خیلی مناسب است.


    ‌مواد لازم:

    • شیر، 750 میلی لیتر(3 پیمانه)
    • رشته سویا یا ورمیشل، ¾ پیمانه
    • کره، 1 قاشق غذاخوری
    • شیر عسلی، 4 قاشق غذاخوری
    • بادام، بادام هندی و پسته، 10 تا 12 عدد خرد شده
    • خرمای نرم، 10 عدد (هسته گرفته و خرد شده)
    • پودر هل، ¾ قاشق چایخوری
    • گلاب، 1 قاشق چایخوری
    • رشته زعفران برای تزیین

    طرز تهیه دسر شیر خرما:

    کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و رشته سِویا را اضافه کرده تفت دهید در حدی که رشته ها قهوه‌ای متوسط شوند و کنار بگذارید.
    بادام هندی، بادام و پسته را درون همان ماهیتابه بدون اضافه کردن کره اضافی تفت دهید و کنار بگذارید.
    شیر را داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. زمانیکه شیر شروع به جوشیدن کرد، شیرعسلی را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و هرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد.


    وقتی که شیر نزدیک به ¾ اندازه اول رسید، رشته سِویا را اضافه کرده و حدود 8 تا 10 دقیقه بپزید تا رشته ها نرم شوند.
    آجیل ها، خرما و پودر هل را اضافه کنید و برای 2 دقیقه روی حرارت ملایم به طور مداوم هم بزنید.
    حرارت را خاموش کنید و گلاب را اضافه کنید. دسر را داخل سرو بریزید و با آجیل یا میوه خشک و رشته زعفران تزیین کنید.
    این دسر در هر دو حالت گرم و سرد قابل سرو است. ‌

    دسر شیر خرما

    About The Author