رسپی سس گشنیز و سیر:
مواد لازم:
- 1- گشنیز، برگهای یک دسته
- 2- مایونز، ½ پیمانه
- 3- روغن زیتون، ¼ پیمانه
- 4- آب لیموی تازه، 2 ق غ
- 5- سیر، 2 حبه
- 6- سرکه سیب، 1 ق چ
- 7- عسل، 1 ق چ
طرز تهیه سس گشنیز و سیر :
تمام مواد را داخل کاسه غذاساز یا مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا اسموتی و نرم شود. سس را مزه کنید و در صورت نیاز نمک یا سایر چاشنی ها را تنظیم کنید. و تا زمان استفاده داخل یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. این سس تا 5 روز در یخچال قابل نگهداری است.