رسپی سس سالاد ایتالیایی رژیمی و سالم:
مواد لازم:
- روغن زیتون، ¾ پیملنه
- سرکه قرمز، ¼ پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده، 3 قاشق غذاخوری
- آّب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- عسل، 1 قاشق چایخوری
- جعفری خشک، 1 قاشق چایخوری
- ریحان خشک، 1 قاشق چایخوری
- نمک، ½ قشق چایخوری
- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- پرک فلفل قرمز، ¼ قاشق چایخوری
- اورگانو خشک، ¼ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ¼ قاشق چایخوری
رسپی سس سالاد ایتالیایی:
همه مواد را داخل یک شیشه بریزید، درب آن را ببنیدید و خوب تکان دهید. یا داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
روی ظرف سس را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید. این سس حداکثر تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری است. هیشه قبل از استفاده سرو سس را خوب تکان دهید.