رسپی دسر پودینگ توت فرنگی:
لیوان 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان 125 میلی لیتر است (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- پودینگ توت فرنگی ترک، 1 پاکت 125 گرمی
- شیر، 2 و نیم لیوان
- توت فرنگی خرد شده، چند عدد
مواد لازم محلبی سمولینا(ایرمیک):
- شیر،4 لیوان
- شکر، یک و نیم استکان
- آرد سمولینا، یک و نیم استکان (حدود 90 گرم)
- وانیل شکری، 1 بسته (5 گرمی) یا وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری
رسپی دسر پودینگ توت فرنگی:
ابتدا شیر و پودینگ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید جوش آید سپس بپزید تا به غلظت فرنی برسد. از روی حرارت بردارید و توت فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید. پودینگ را داخل قالب بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید.
برای درست کردن محلبی سمولینا:
شکر، آرد سمولینا، شیر را داخل قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار دهید به طور مداوم هم بزنید و بپزید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کرده هم بزنید و روی لایه پودینگ توت فرنگی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید و به مدت حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا دسر فرم بگیرد. سپس دسر را از لبه های قالب به آرامی با دست یا چاقو آزاد کنید . دسر را در ظرف سرو برگردانید با توت فرنگی و پسته خرد شده تزیین کنید.