طرز تهیه دیپ رنچ کرمی :
مواد مورد نیاز :
- پنیر خامه ای نرم شده، 1 بسته 230 گرم (بهتر است با دو بسته 200 گرمی درست کنید)
- فلفل دلمه ای قرمز، 1 عدد
- فلفل سبز هالوپینو، 1 عدد
- زیتون سیاه، ۱ عدد کنسرو کوچک (حدود 120 گرمی)
- ذرت، 1 عدد کنسرو (400 گرمی)
- مخلوط ادویه رنچ، 1 بسته (حدود 2 قاشق غذاخوری)
مواد مورد نیاز مخلوط ادویه رنچ :
- 1- پودر سیر، 2 ق چ (بدون نمک)
- 2- شوید خشک، 1 و ½ ق چ
- 3- پیاز خشک نگینی، 2 ق چ
- 4- پودر پیاز، 2 ق غ
- 5- پیازچه خشک، 1 ق چ
- 6- جعفری خشک، 2 ق چ
- 7- پودر فلفل سیاه، 1 ق چ
طرز تهیه دیپ رنچ کرمی:
داخل یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، فلفل دلمه ای، فلفل سبز، زیتون، ذرت و ادویه رنچ را بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
بلافاصله با چیپس دلخواه سرو کنید و یا حداکثر برای 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
این دیپ را میتوانید با بیسکوئیتهای کراکر نمکی، انواع چیپس سیب زمینی یا ترتیلا و یا با سینی سبزیجاتی مثل هویچ، کرفس و بروکلی سرو کنید. عالی می شود.