رسپی شیرینی ترکی قرابیه فندقی شکلاتی:
لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- 125 گرم ارگارین یا کره
- نصف استکان روغن مایع (استکان کوچک)
- 1 استکان پودر شکر (استکان کوچک)
- 1عدد تخم مرغ (زرده برای داخل شیرینی، سفیده روی شیرینی)
- 2 قاشق غذاخوری پر نشاسته
- 1 پاکت (5 گرمی) وانیل یا پودر وانیل کمی
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 3 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
- 1 لیوان فندق درشت خرد شده
- برای روی شیرینی؛ 80 گرم شکلات شیری و 2 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه
- فندق درسته برای روی شیرینی (اختیاری)
طرز تهیه قرابیه فندقی شکلاتی:
روغنها، پودر شکر، زرده تخم مرغ، بکینگ پودر و وانیل را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با دست مخلوط کنید و نشاسته و کم کم آرد را اضافه کنید و خمیری که به دست نچسبد درست کنید (آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و خمیر نرمی باشد)
روی خمیر بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید همونطوری که من درست کردم با استفاده از نوک غلتک یا انگشت وسط گردی ها یک گودی درست کنید و در سینی فر بچینید.
قرابیه ها را ابتدا در سفیدهی تخم مرغی که داشتید بزنید و سپس در فندق خرد شده بغلتانید و در سینی فر بچینید.
قرابیه ها را در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید در حدی که صورتی شوند (زود تر وقتی که سفید هستند از فر خارج نکنید بگذارید کمی تغییر رنگ دهند) (حدودا 15 تا 20 دقیقه طول میکشد)
شیرینی ها را که از فر خارج کردید بدون دست زدن به آنها بگذارید خنک شوند. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و در قسمت گودی قرابیه ها بریزید و روی آنها یک عدد فندق بگذارید.
برای شکلات 2 بسته لازم داریم هرکدام که دوست دارید شیری یا تلخ وقتی خنک شود، خوب میشود. دوست داشتید فقط می توانید از شکلات صبحانه استفاده کنید. من از مخلوط شان استفاده کردم، شما هر جور دوست دارید استفاده کنید. یا حتی می توانید از مارمالاد استفاده کنید. از این مقدار 25 عدد شیرینی بدست میآید.