• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر مگنولیا موزی : طرز تهیه آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

    دسر مگنولیا موزی

    رسپی دسر مگنولیا موزی:

    مواد لازم:

    • خامه، 1 پاکت (200 میلی لیتر)
    • بیسکوئیت بچه (کودک)، 1 بسته
    • موز، 2 عدد
    • شیر، 1 لیتر
    • زرده تخم مرغ، 2 عدد
    • شکر، نصف لیوان 1 بند انگشت کمتر از نیمه)
    • آرد، نصف لیوان
    • نشاسته، 1 قاشق غذاخوری
    • وانیل شکری، 1 پاکت 5 گرمی (یا پودر وانیل خالص کمی)

    طرز تهیه دسر مگنولیا موزی:

    کرم باید کاملا سرد باشد. ابتدا خامه سرد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه را دوباره در یخچال قرار دهید.
    در این فاصله محلبی را آماده کنید. داخل یک قابلمه گود، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، آرد و نشاسته را بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتبا هم بزنید و محلبی را تا رسیدن به قوام (در حد فرنی) بپزید. زمانی که در حال جوشیدن بود و غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. محلبی را کنار بگذارید تا خنک شود، اما حتما روی آن سلفون بکشید که رویه نبندد. محلبی را نیز در یخچال قرار دهید.


    خامه را از یخچال خارج کنید و همزن دوباره هم بزنید و سپس به محلبی اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر نیز هم بزنید.
    بیسکوئیت بچه را خرد کنید و موزها را حلقه حلقه کنید.


    کف ظرف مورد نظر برای سرو را بیکوئیت خرد شده بریزید و حلقه های موز را به دیوازه بچسبانید سپس کرم را بریزید و دوباره بیسکوئیت، موز به دیوارها و خامه را بریزید و تکرار کنید. دسر را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید. زمان سرو هم روی دسر را با بیسکوئیت خرد شده و موز حلقه تزیین کنید.

    دسر مگنولیا موزی

    About The Author