رسپی دسر مگنولیا موزی:
مواد لازم:
- خامه، 1 پاکت (200 میلی لیتر)
- بیسکوئیت بچه (کودک)، 1 بسته
- موز، 2 عدد
- شیر، 1 لیتر
- زرده تخم مرغ، 2 عدد
- شکر، نصف لیوان 1 بند انگشت کمتر از نیمه)
- آرد، نصف لیوان
- نشاسته، 1 قاشق غذاخوری
- وانیل شکری، 1 پاکت 5 گرمی (یا پودر وانیل خالص کمی)
طرز تهیه دسر مگنولیا موزی:
کرم باید کاملا سرد باشد. ابتدا خامه سرد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و سپس خامه را دوباره در یخچال قرار دهید.
در این فاصله محلبی را آماده کنید. داخل یک قابلمه گود، شیر، زرده تخم مرغ، شکر، آرد و نشاسته را بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتبا هم بزنید و محلبی را تا رسیدن به قوام (در حد فرنی) بپزید. زمانی که در حال جوشیدن بود و غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. محلبی را کنار بگذارید تا خنک شود، اما حتما روی آن سلفون بکشید که رویه نبندد. محلبی را نیز در یخچال قرار دهید.
خامه را از یخچال خارج کنید و همزن دوباره هم بزنید و سپس به محلبی اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر نیز هم بزنید.
بیسکوئیت بچه را خرد کنید و موزها را حلقه حلقه کنید.
کف ظرف مورد نظر برای سرو را بیکوئیت خرد شده بریزید و حلقه های موز را به دیوازه بچسبانید سپس کرم را بریزید و دوباره بیسکوئیت، موز به دیوارها و خامه را بریزید و تکرار کنید. دسر را به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید. زمان سرو هم روی دسر را با بیسکوئیت خرد شده و موز حلقه تزیین کنید.