طرز تهیه پلو بادمجان :
لیوان استفاده شده، 200 میلی لیتر است (چهارپنجم پیمانه قنادی یا یک لیوان دسته دار استاندارد)
استکان استفاده شده 125 میلی لیتر است (نصف پیمانهی قنادی یا لیوان دسته دار)
مواد لازم:
- 4 عدد بادمجان
- 2 لیوان روغن مایع (برای سرخ کردن بادمجان ها)
- 500 گرم گوشت مکعبی ریز خرد شده
- 2 عدد فلفل دلمه ای
- 2 عدد فلفل کاپایا (فلفل ترکیهای)
- 1 استکان روغن مایع (برای گوشت)
- 2 لیوان برنج
- 1 قاشق غذاخوری کره (برای پلو)
- 1 استکان روغن مایع (برای پلو)
- نمک
- فلفل سیاه
- فلفل پرک قرمز
طرز تهیه پلو بادمجان :
بادمجانها را از طول نازک برش بزنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل آب نمک بگذارید. برنج را بشوئید و خیس کنید.
برای گوشت: روغن را روی حرارت کاملا داغ کنید و گوشت را اضافه کرده، سرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر، روغن بریزید و بادمجان ها را خشک کرده سرخ کنید.
به گوشت در حال سرخ شدن، ادویهها و فلفلها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. (به نظرم کمی آب بریزید با شعله ملایم گوشت بهتر بپزد و یا از گوشت فیله گوسفند استفاده کنید. ) بادمجان های سرخ شده را کنار بگذارید.
وقتی که مطمئن شدیم گوشت ها خوب سرخ شده و پخته شده، شعله را خاموش کنید. پلو را جداگانه پختم. دوست داشتید می توانید بادمجان ها و گوشت را در یک ظرف بریزید و باهم بپزید.
برای پلو: داخل یک قابلمه روغن را ذوب کنید و برنج را تفت دهید و بهش آب و نمک اضافه کنید بگذارید دم بکشد. تمام مواد را پس از پختن خواهیم داد. ابتدا بادمجان ها را کف قابلمه یا قالب پهن کنید روی آن گوشت را بریزید و روی آن پلو را اضافه کنید و نهایتا بادمجان ها را روی پلو تا کنید. ظرف سرو را روی قالب بگذارید و پلو را در ظرف برگردانید. نوش جان