رسپی فیله مرغ سوخاری کم چرب و رژیمی خونگی :
مواد لازم:
- فیله مرغ، 9 تکه
- ماست، 2 پیمانه
- نمک، یک قاشق مرباخوری
- پودر پانکو (سوخاری درشت)، 2 پیمانه
- سیر رنده شده، 3 حبه
- ریحان، یک دوم پیمانه ساطوری شده
- زردچوبه، یک قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز، یک قاشق مرباخوری
- آویشن تازه یا پودر آویشن، یک قاشق مرباخوری
رسپی فیله مرغ سوخاری :
فیله های مرغ را کاملا خشک کرده و با ماست و نمک مزه دار کنید. سپس در ظرفی جداگانه پودر سوخاری، سیر، ریحان، زردچوبه، نمک، فلفل و آویشن را مخلوط کنید. فیله ها را از ماست خارج کرده و در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید. سپس در سینی فر که از قبل با روغن مایع چرب کرده اید، قرار دهید. فیله ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: اگر از فیله و ساق مرغ هم زمان استفاده می کنید اولا ابتدا با کارد دو برش روی ساق مرغ ایجاد کنید سپس با ماست مزه دار کنید و حتما در دو سینی جداگانه طبخ کنید زیرا زمان طبخ هر کدام باهم متفاوت است و اگر دوست داشته باشید می توانید کمی هم محلول زعفران به ماست اضافه کنید.